0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Apartament MIRAGE APARTMENTS – Mamaia

Localitate: Mamaia , bd-ul Mamaia, nr. 463
Judet: Constanta
Telefon: 0743.336.368
Persoana contact: Receptie

Grup de 5 apartamente ce fac parte dintr-un ansamblu rezidential nou, inaugurat in iunie 2015, in centrul statiunii mamaia, pozitionat pe partea cu Lacul Siutghiol (in zona Hotelului Rex).

Apartamentele fac parte dintr-un ansamblu rezidențial nou, inaugurat în iunie 2015, poziționat pe partea cu Lacul Siutghiol și sunt situate la etajul 4. Ansamblul rezidential este dotat cu lift și dispune de parcare privată prevăzută cu barieră, iar accesul se face ușor și pietonal și cu autoturismul.

Plaja se află la aproximativ 150 metri, peste bulevard, trecerea pentru pietoni aflându-se chiar la scara blocului. Repere în zonă: Pizzeria Sabrosso, Hotelurile Rex, Golden Tulip, Vega. Stația mijloacelor de transport în comun se află la 50 metri, iar cea de taxiuri la 100 metri.

În dormitoare veti găsi paturi matrimoniale dotate cu saltele ergonomice (spumă cu memorie), iar în livinguri canepele extensibile pentru două persoane. Bineînțeles că veți găsi așternuturi și prosoape curate.

Toate ferestrele sunt prevăzute cu plase anti-insecte.
Pentru bebeluși se asigură gratuit pătuț și scaun de masă în limita disponibilității.
Fiecare apartament dispune de masina de spalat rufe si centrală proprie pe gaz.

Noi vă punem la dispoziție: Wi-Fi, TV LED (cu diagonală mare) în fiecare cameră, aer condiționat în fiecare cameră, fier și măsuță de călcat, uscător de păr.

Bucătăriile sunt utilate complet cu veselă și tacâmuri pentru 6 persoane, vase de gătit, cafetieră, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, aragaz și hotă, frigider cu congelator.